14 Ekim 2020 Çarşamba

Binance Türkiye açıldı.

 

Yurtdışında büyük bir kitleye sahip olan Binance coin borsası Türkiye sitesini de açtı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’in Türkiye pazarına girmesi uzun süredir bekleniyordu. Aslında Türkiye içerisindeki kullanıcılar direkt olarak Binance üzerinden alım satım yapabiliyor olsa da Türk Lirası desteğinin olmaması büyük bir eksiklikti. Binance, sonunda beklenen adımı attı ve Türkiye’ye özel bir internet sitesi açtı.


Hemen kayıt olmak için buraya tıklayınız.

Binance Türkiye İle Türk Lirası Yatırma ve Çekme İşlemleri Başladı

Türkiye içerisindeki kripto para yatırımcıları da bu kapsamda artık Türk Lirası ile para yatırma ve çekme işlemi yapabilmekte. Binance’in Türkiye’deki sitesi trbinance.com’a girildiğinde arayüzün aslında Binance’in global sitesi ile aynı olduğu görülüyor.  Peki TRBinance üzerinden Türk Lirası ile para yatırma veya çekme işlemi için ne yapmak gerekiyor?


Yatırımcıların bunun için ilk olarak KYC 2 doğrulaması yapması gerekiyor. Yani Temel Bilgiler kısmına girip Seviye 2 onayın gelmesi, Türk Lirası çekmek veya yatırmak için yeterli. Para yatırma kısmına girildiğinde Binance’in şu an için sadece iki bankayla anlaştığı ve bunların devlet bankaları Ziraat Bankası ile VakıfBank olduğu görülmekte.


Para çekme için minimum çekme tutarının 4 TL, minimum işlem ücretinin ise 3 TL olduğu görülmekte. Peki kullanıcıların direkt olarak yeni bir Binance Türkiye hesabı açması gerekiyor mu? Aslında yatırımcılar mevcut Binance hesaplarını direkt olarak buraya transfer edip aynı şekilde kullanıma devam edebilmekte. Kullanıcılar bunun yanı sıra kendi hesapları arasında da kripto para transferi yapabilmekte.


Binance Türkiye üzerinde şu an için Türk Lirası işlem çiftine sahip olan kripto paraların ise Bitcoin, Ethereum, Tether, Binance Coin, XRP ve Binance USD olduğu açıklandı. Bunun ilerleyen tarihlerde arttırılması ve daha çok işlem çiftinin eklenmesi bekleniyor.


Ücretsiz Kripto Transferleri


Binance’de İşlem Yapın, Transfer Ücreti Ödemeyin

Binance TR borsasını Türkiye kripto topluluğuna en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için hayata geçirdik. En iyi kullanıcı deneyimi için işlem hacmi bazında dünyanın en büyük kripto para borsası Binance.com ile size özel borsamız Binance TR hesapları arasında yapılan tüm kripto para transferlerinde işlem ücretlerini SIFIR olarak belirledik.

 

Trbinance.com ile Binance.com hesapları arası yapılan transferler dahili transferler olarak adlandırılır ve dahili transferlerde işlem ücreti yoktur. “Tutar” bölümüne girdiğiniz bütün tutar, herhangi bir işlem ücreti kesilmeden alıcıya gönderilir.

 

 

Binance.com hesabından,  trbinance.com hesabına veya başka bir Binance.com hesabına yapılan çekme işlemlerinde işlem ücretini "Daha fazla bilgi" butonunu kullanarak Binance.com hesabınızda kalmak üzere veya transfer yapmak istediğiniz trbinance.com / Binance.com hesabına geçirmek üzere ayarlayabilirsiniz.

 

 

“Daha fazla bilgi” butonuna basarak yaptığınız “Gönderen Hesabına Aktar” veya “Alıcı Hesabına Aktar” seçeneği daha sonraki işlemleriniz için kaydedilir. İşlem ücretlerinin aktarılacağı hesap için dilediğiniz zaman bu pencereden değişiklik yapabilirsiniz.

Sizlere en iyi deneyimi sunmayı amaçlayan trbinance.com ve binance.com’da işlem yapın, transfer ücreti ÖDEMEYİN!




SIFIR KOMİSYON, Piyasa Yapıcı (Maker) Komisyonlarının Kaldırılması

Binance TR kripto para borsasının sizlerle birlikte şekilleneceğini ve geliştirileceğini paylaşmıştık. Siz değerli kullanıcılarımızdan gelen yoğun isteği dikkate alıyoruz ve komisyonları sıfırlıyoruz.

5 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında 1 ay boyunca Türk Lirası işlem çiftlerinde Piyasa Yapıcı (Maker) komisyonlarını kaldırdığımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Binance TR Türk Lirası işlem çiftlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Hemen şimdi trbinance.com ’da hesap aç, 0 komisyonla Alım Satım yap.



Binance TR Referans Programı Nedir?

Binance TR Referans Programı; arkadaşlarınızı Binance TR’ye davet ederek pasif gelir elde edebileceğiniz bir programdır. Size özel oluşturulan referans linkiniz ile Binance TR’ye kayıt olan arkadaşlarınız Binance TR’de her işlem yaptığında, siz de pasif gelir kazanırsınız.

Arkadaşlarımı Nasıl Davet Edebilirim?

Binance TR hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte bulunan kullanıcı profili üzerine gelerek Referans [Bonus Kazan] butonuna tıklayın. Ardından açılan pencerede “Bağlantınızı Oluşturun” bölümünden arkadaşlarınızla paylaşacağınız bonus oranlarını seçip kendi bağlantızı oluşturabilirsiniz. Arkadaşlarınız bu bağlantı ile kayıt olduklarında arkadaşlarınız her alım satım işlemi yaptığında ödedikleri komisyon üzerinden bonus kazanabilirler, hem de siz arkadaşlarınız her işlem yaptığında bonus kazanırsınız.

 


Adım Adım referans programının nasıl çalıştığını öğrenelim.

1. Üç arkadaşınız var: Ali, Ayşe ve Mehmet. Binance TR referans linkiniz ile Binance TR’ye kayıt oldular.

2. Varsayılan olarak, arkadaşlarınızın ödediği komisyonlardan %20 referans bonusu alırsınız. Ali komisyon giderlerine 1 BNB harcadıysa 0,2 BNB alırsınız. Ayşe, komisyon giderlerine 0.05 BTC öderse, 0.01 BTC kazanırsınız.

3. Dilerseniz aldığınız % 20 referans bonusundan bazılarını arkadaşlarınızla paylaşmayı seçebilirsiniz. Bu durumda aşağıdaki seçeneklere sahipsiniz:

  • Sen %10 alırsın, Ali %10 alır. Ali işlem ücretlerinde 1 BNB harcadı ve 0.2 BNB kazandınız. Bu durumda, her biriniz 0.1 BNB alırsınız.

  • Sen %15 alırsın, Ayşe %5 alır. Ayşe işlem ücretlerinde 0.05 BTC harcadı ve siz 0.01 BTC kazandınız. Bu durumda Ayşe 0.0025 BTC alırken, siz 0,0075 BTC alırsınız.

  • Sen %20 alırsın, Mehmet %0 alır. Mehmet komisyon ücretleri olarak 0.2 ETH harcadı ve siz bunun %20 ‘si olan 0.04 ETH kazanırsınız.

Programa Yönelik Önemli Notlar:

  • Binance TR Referans Programı periyodik olarak şirket stratejileri doğrultusunda incelenip; bonus oranlarının değiştirilmesi, referans programına getirdiğiniz kullanıcıların size kazanç sağlayabileceği sürelerin limitlendirilebilmesi gibi değişiklikler uygulanabilir.

  • Komisyon bonusları, Binance TR Referans Programı çalıştığı sürece geçerli olacaktır.

  • Binance TR, referans programını herhangi bir zaman diliminde durdurabilir.

  • Binance TR, Binance TR Referans Programı’nın kurallarını herhangi bir bildirimde bulunmaksızın değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder